Over ons

Peereboomtouringcars

Een ander onderdeel van de Peereboom Group is Peereboom Touringcars. Een gerenommeerd en ambitieus touringcarbedrijf op korte afstand van Amsterdam. Via deze link wordt u verder geleid naar de site van Peereboom Touringcars, waar u de specifieke informatie nog eens rustig kunt nalezen.

Regiecentrum

Een nieuw onderdeel, sinds 2012 actief, binnen de Peereboom Group is Regiecentrum.nl. Deze dienstverlening spits zich volledig toe op planning en regie van (complexe-) vervoersstromen. Onze logistieke dienstverlening is op vele vlakken inzetbaar. Of het nu om een kortlopend of langlopend project gaat, bij ons bent u aan het goede adres.

Werkplaats

In onze werkplaats wordt onderhoud gepleegd aan al onze eigen voertuigen en aan voertuigen van een aantal van onze collega’s en klanten. Onze werkplaats is RDW erkend en onze monteurs zijn zeer ervaren en goed opgeleid. Daarnaast zijn wij erkend installateur van (digitale) tachografen en behoren STEK keuringen ook tot de mogelijkheden.

Wij streven er naar om onze voertuigen, en die van een aantal collega bedrijven, in optimale conditie te houden. Hierbij hanteren wij preventief onderhoud om zodoende eventuele uitval zo minimaal mogelijk te houden. Daarnaast hebben wij de beschikking over een Europees dealernetwerk om u altijd te kunnen helpen.

 

Reacties zijn gesloten.