Verkeersregelaars

Tegenwoordig schrijft vrijwel iedere vergunning voor evenementen of bouwprojecten de aanwezigheid van verkeersregelaars voor. De verkeersregelaar van nu kan en mag meer dan de vroegere verkeersbrigadier die de meesten nog kennen. De huidige verkeersregelaar is regelmatig het verlengstuk van de politie om die als zodanig te ontlasten. Op het moment dat een verkeerregelaar het verkeer regelt houdt de politieman of –vrouw tijd over voor andere zaken. Het opvolgen van aanwijzingen of tekens van een verkeersregelaar moeten, wettelijk gezien, worden opgevolgd.

Verkeersregelaars bestaan uit 2 categorieën: De evenementenverkeerregelaar en de beroepsmatige verkeersregelaar. Beide categorieën kan in worden voorzien door PeereboomTransportService. Of het nu om een eenmalig evenement gaat of voor een langere periode, voor ons geen probleem. Lokaal, regionaal of landelijk: allemaal mogelijk. Wij adviseren u hier dan ook graag in.

Ook de opleiding tot (evenementen-) verkeersregelaar kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerde docenten. Immers, praktijkmensen heb je nodig om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen. Uiteindelijk gaat het er om dat de (evenementen-) verkeersregelaar op zijn (handelde) taak is voorbereid.

Naast de statische verkeersregelaar beschikken wij ook over meerdere dynamische verkeersregelaars. Dit zijn verkeersregelaars die zich snel kunnen verplaatsen door middel van hun motorfiets. Zij zijn snel en op meerdere plaatsen inzetbaar. Hierdoor kunt u verschillende posities door 1 verkeersregelaar invullen.

[cwa id=’verkeersregelaar’]

Reacties zijn gesloten.